SeneCura SeniorCentrum Plzeň

Návštěva z MŠ

Když k nám přijde 23. MŠ z Plzně, vždy to stojí za to. A nejinak tomu bylo i v úterý 17.4. Děti si pro nás připravily pásmo písniček, básniček a tanečků spojených s jarní tématikou a folklórní program s názvem Když šel Janek z posvícení.

Děti doprovázela na klávesy jejich paní ředitelka a při několika písničkách se děti dokonce doprovázely samy na xylofony a dřívka. Vystoupení měly děti připravené do nejmenšího detailu, a tak děvčata tančila v krásných sukních a kluci si zase oblékli slušivé kalhoty.

Troufneme si říct, že největší obdiv ale získala 5letá holčička, která nám zahrála na housličky. Sama si pro nás vystoupení připravila a bylo až neuvěřitelné s jakou lehkostí a radostí nám zahrála. Také ji za to odměnil bouřlivý potlesk.

Po vystoupení si děti s pomocí našich klientek vyrobily šitou kočku, kterou si odnesly domů na památku. Zde by se slušelo poděkovat naší klientce, paní Janě Zoubkové, která v rámci aktivit i ve svém volném čase, velmi přispěla k zhotovení těchto koček. Celý život byla zaměstnána jako dámská krejčová v Divadle Josefa Kajetána Tyla v Plzni, a tak ji práce se šicím strojem rozhodně není cizí. Děkujeme Vám, paní Zoubková!

 Další článek