SeneCura SeniorCentrum Plzeň

Zahradní slavnost SeniorCentra Plzeň

Letos se naše SeniorCentrum Plzeň v rámci Zahradní slavnosti proměnilo v pomyslné westernové městečko Divokého západu. Každé město mělo i svého šerifa. U nás byl ale šerifem hledaný bandita, za jehož chycení a fotku s ním byla vystavena odměna. Městečku nechyběli kovbojové, indiáni, desperáti, rychlí pistolníci a kankánové tanečnice.

Z programu nás po úvodním slovu šerifa čekalo vystoupení zmiňovaných kankánových tanečnic spolu s klienty. K tanci a poslechu hrála country kapela MHS. Když se nad námi začaly stahovat mraky k dešti, indiáni nám svým šamanským tancem spolu s pracovníky a klienty déšť rozehnali. V dobovém Saloonu bylo připraveno skvělé občerstvení a venku se grilovalo a dělaly palačinky. Zhlédli jsme také práci s bičem, tanec havrana a umění pistolníků, kteří zapojili do svého programu i malé návštěvníky. Ti si mohli vyrobit u indiánských přátel čelenky a nechat se pomalovat válečnými barvami. Po celou dobu probíhaly také v intervalech prohlídky našeho  zařízení, prohlídky indiánského tee-pee s dobovým vnitřním vybavením a  focení ve foto koutku.

Celé odpoledne se vydařilo a my děkujeme celému týmu za přípravu, kuchařům za skvělý raut, účinkujícím za jejich um, paní Fikrlové za krásné klavírní uvedení a klientům a rodinám za nezapomenutelnou atmosféru.

Předchozí článekDalší článek