SeneCura SeniorCentrum Plzeň

Večeře při svíčkách v SeniorCentru Plzeň

Večeře při svíčkách

Jedním z krásných projektů, které se konají pravidelně v SeniorCentrech po celé republice, jsou Večeře při svíčkách. Jedná se o posezení u svátečně prostřené tabule s těmi nejbližšími. Podává se výtečné 4chodové menu a nalévají vybrané nápoje.

Letos tomu nebylo jinak. Klienti SeniorCentra Plzeň si mohli pochutnat na pečené paštice s jatýrky s redukcí aceta balsamica a nakládanými houbami, na bramborovo-chřestovém krému se zakysanou smetanou a lanýžovým olejem. Jako hlavní chod se podávala pomalu pečená filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou s červeným vínem a šťouchanými brambory s jarní cibulkou a jako dezert byl kakaový řez s třešněmi, višněmi a hoblinkami čokolády s vanilkovou omáčkou. Vskutku skvostné menu. Na tomto místě se sluší poděkovat našemu panu šéfkuchaři a jeho skvělému týmu za čtyřdenní maraton a za naprosto bezchybnou přípravu této sváteční hostiny. Díky Vám!

O spokojenosti klientů a dobré náladě, která panovala po všechny čtyři večery, kdy se Večeře při svíčkách konaly, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

 Další článek