SeneCura SeniorCentrum Plzeň

Výměnný pobyt klientek SeniorCentra Plzeň

Díky programu SeneCura: Výměnné pobyty jsme mohli splnit přání našim klientkám a podívat se do jiného SeniorCentra. Po příjezdu nás přivítal sám pán ředitel SeniorCentra Slivenec a pozval nás na oběd, což jsme s radostí přijali. Oběd byl výtečný, dokonce klientkám bylo splněno přání skleničky piva k obědu.

Poté následovala prohlídka domova, která byla vedena tamějšími sociálními pracovnicemi. Byly nám ukázány prostory SeniorCentra, kolegyně zodpověděly veškeré dotazy našich klientek. V závěru prohlídky nám byl předán dárek v podobě ručně vyráběného šnečka a mýdla, které nám přichystali samotní klienti v rámci aktivizačních činností. Ani my jsme s sebou neopomněli vzít dárek jako poděkování za čas, který nám kolegové věnovali. Samozřejmě jsme nemohli dovézt nic jiného, než plzeňské pivo a chodský koláč.

Cestou zpátky jsme se zastavili na zámku Zbiroh, kde dámy obdivovaly zdejší architekturu a také výhled ze zámeckých zahrad. Výlet jsme nemohli zakončit jinak, než sladkou tečkou v podobě dortíku v zámecké krčmě.

Předchozí článekDalší článek